woensdag 28 september 2011

Stars: Before and After photoshop...

Misschien doe je het zelf ook, je zelf vergelijken met de mensen die je tijdschriften ziet... Meestal vergeet je dan dat dat allemaal ge photoshopt is... En om jullie nog eens even extra in te wrijven dat je niet onzeker moet zijn over je zelf en dat je eigen lichaam gewoon prima is ga ik jullie dit nog eens even laten zien!








Het eerste voorbeeld, dit is Mariah Carey. Op de rechtse foto ziet alles er mooi strak en stevig uit, maar als je dan op de andere foto kijkt ziet het er toch niet allemaal meer zo mooi vol uit... dus zo zie je maar weer, als je niet tevreden bent met je eigenboezem... bij sterren worden ze ook er op ge photoshopt.


Dan Kim Kardashian, vind ik echt een hele mooie vrouw om te zien. En bij de rechtse foto zie je ook hoe mooi haar benen zijn... Dan denk je, wooooow dat wil ik ook! Maar als je dan naar de andere foto kijkt zie je ook dat ze dan hemaal niet meer zo strak en glanzend zijn, ik zeg niet dat het lelijk is, maar wel heel anders dan de rechtse foto. Dus zo als je maar ziet, van die perfecte glanzende strakke benen bestaan haast niet, maak je dus niet te druk om je eigen benen, ze doen het en zie zien er gewoon goed uit!


En dan Avril Lavinge... Je denkt bij de eerste foto vast, wat heeft die een prachtig gezicht, maar niets is minder waar. Op de tweede foto zie je gewoon haar eigen gezicht, en daar is niets mis mee, en ook niet met dat van jullie. Jammer dan van dat ene rode plekje of puistje. We zijn mensen en geen barbies. ;)

Zo als je ziet zijn ook de sterren niet perfect, en dat geeft niets, net zo als dat het niets geeft dat jij niet perfect bent. Het gaat er tenslotte om hoe jij van binnen bent!

Ik vind photoshop echt overbodig, wat vind jij er van?
xxx Anne